Salg av teknisk utstyr til den maritime næringen har hatt stor vekst de siste årene, og spesielt i Grenlandsområdet. Vi ønsker derfor å styrke vår avdeling i Porsgrunn. Vår tekniske avdeling tilbyr alt fra forbruksmateriell til spesialprodukter. Hovedlageret er i Bergen, men salget er også i stor grad basert på produkter som vi skaffer til veie på vegne av kundene. Jobben innebærer utarbeidelse av tilbud, ordrebehandling, innkjøp og oppfølging av leveranser.

Les mer og søk her

Eurosupply er med å overta Nær Engros-selskapene

12. juni, 2022

SG Midt Invest er en gruppering bestående av Servicegrossistene D. Danielsen, TP Engros, Eurosupply, Måkestad Engros og familien Hallem.

De nye eierne ser store muligheter i markedet i Trøndelag og ønsker å bygge videre på den sterke lokale forankringen som Nær Engros selskapene har i sine områder. SG Midt Invest ønsker å ha en langsiktig og offensiv satsing i Midt-Norge med mål om å utvikle Servicegrossistenes sterke posisjon i regionen.

Oppkjøpet vil ikke direkte påvirke driften i Eurosupply, men vil bidra til å skape både langsiktighet og forutsigbarhet i Servicegrossistene AS.