Gravedigger's Daughter Book Review Bibliography Jules Verne Sharirik Swachata Essays Catw Student Essay Examples Stpm Chemistry 2017 Coursework Resume Template For Experienced

Servicegrossistene AS

Servicegrossistene AS er en landsdekkende fullsortimentsgrossist som består av 21 selvstendige grossister hvor Eurosupply AS er en av disse. Servicegrossistenes medlemmer er selvstendige virksomheter som samarbeider på ulike områder for å gi deg effektive rutiner, stabil distribusjon og gode betingelser.

sg_logo

SG Maritime – All you need 24/7

EuroSupply AS er en del av nettverket SG Maritim som sikrer effektiv og stabil distribusjon langs hele norskekysten. SG Maritim ble etablert i 1999, og består av norske skipshandlere, alle med lang erfaring og tradisjoner innenfor skipshandler bransjen.

SGMAR
 

Eurosupply AS overtar Gundersen & Moldestad AS

Eurosupply AS er en av landets største skipshandlere med hovedkontor i Bergen og avdeling i Haugesund. Størst volum har vi på leveranser av proviant til shipping og offshore men tekniske produkter er en stadig viktigere del av totalpakken som vi tilbyr våre kunder. Vi er forhandler av en rekke merkevarer innen verktøy, kjemikalier og overflatebehandling m.m. Det vi ikke har på lager skaffer vi. Eurosupply tilbyr også en rekke andre tjenester som reparasjon og sertifisering av løfteutstyr, utleie av fendere og gangveier m.m.

Som ett av flere tiltak for å ekspandere vår tekniske virksomhet har vi overtatt Gundersen & Moldestad AS. Selskapet har lange tradisjoner innen leveranser av tekniske produkter, verktøy og løfteutstyr, spesielt til industri og entreprenørbransjene. Selskapene har delvis overlappende og supplerende produkt og tjenestesortiment og begge selskapene er kjent for meget høy servicegrad og kundetilfredshet. Gundersen & Moldestad AS kan derfor tilføre oss både kompetanse og nye markeder og vil derfor bli et positivt tilskudd til dagens virksomhet. Gundersen & Moldestad AS vil i første omgang bli et heleid datterselskap av Eurosupply men målet er å integrere virksomheten i vår tekniske avdeling på sikt.