Servicegrossistene AS

Servicegrossistene AS er en landsdekkende fullsortimentsgrossist som består av 21 selvstendige grossister hvor Eurosupply AS er en av disse. Servicegrossistenes medlemmer er selvstendige virksomheter som samarbeider på ulike områder for å gi deg effektive rutiner, stabil distribusjon og gode betingelser.

sg_logo

SG Maritime – All you need 24/7

EuroSupply AS er en del av nettverket SG Maritim som sikrer effektiv og stabil distribusjon langs hele norskekysten. SG Maritim ble etablert i 1999, og består av norske skipshandlere, alle med lang erfaring og tradisjoner innenfor skipshandler bransjen.

SGMAR
Euro Supply | Eksport
16909
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16909,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

EKSPORT

Eurosupply eksporterer norske merkevarer fra anerkjente produsenter over hele verden. I vårt utvalg finner du tradisjonelle norske produkter som i årevis har gledet norske og utenlandske forbrukere. Uansett hvor du er i verden sikrer vi en rask levering gjennom våre internasjonale samarbeidspartnere.

Eurosupply AS tilbyr sine utenlandske kunder et komplett spekter av norske varer tilpasset både privat og storhusholdning. Gjennom våre avtaler med leverandørene sikrer vi våre kunder tilgang til et bredt sortiment av produkter av høy kvalitet til meget konkurransedyktige priser.

Våre lagerfasiliteter sikrer god tilgjengelighet og raske leveranser.

Brynild Gruppen AS er et av Norges største familieeide næringsmiddelkonsern med røtter tilbake til 1895.

Hans Petter Brynildsen var blitt 42 år da han tok spranget fra trygge kår som faglært snekker, til usikker tilværelse som brusfabrikant. Det som begynte i det små på ”kjøkkenet” hos familien Brynildsen, skapte etter hvert grunnlag for mange utvidelser. Brynild Gruppen tilbyr i dag et bredt spekter av produkter! Med merkevarer som Brynild, Dent, Minde Sjokolade, Den Lille Nøttefabrikken og Michael’s Farm finnes det noe for enhver smak og preferanse.

Freia ble grunnlagt i Oslo i 1889 av Fredrik Wilhelm Hjorth Christensen og Olaf Larsen. I 1892 solgte de selskapet til Johan Throne Holst som utviklet Freia til den dominerende sjokoladefabrikken i Norge med mange sterke merkevarer som Kvikk Lunsj, Twist osv. Freia var toneangivende innen arbeidsmiljøtiltak og kultur.
I 1992 ble Freia overtatt av Kraft General Foods men det er fortsatt en del produksjon i Norge.

Kraft Foods er en av Nordens ledende næringsmiddelbedrifter med ca 1.700 ansatte i tre fabrikker. Freia, Daim, Twist, Japp, Non Stop, Kvikk Lunsj og Kong Haakon er noen av selskapets produkter.

Friele
Det hele startet i 1799 da skipskaptein Herman Friele I gikk i land i Bergen for å satse på handelsvirksomhet. Friele er i dag Norges største kaffeprodusent og fabrikken på Midtun fremstår i dag som en av Europas mest moderne kaffebrennerier.
Familien Friele har drevet kaffeimperiet fra Bergen i syv generasjoner men i 2013 ble aksjemajoriteten solgt til D.E Master Blenders. Som et resultat av fusjonen mellom DEMB og kaffedelen i Mondelēz International i 2015 har Kaffehuset Friele AS skiftet navn til Jacobs Douwe Egberts Norge AS.


Kavli er et av Norges største og mest internasjonale næringsmiddelkonsern.

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie, det ble etablert i 1893, da bondegutten Olav Kavli tok handelsbrev som selvstendig næringsdrivende i Bergen.
Nå er Kavlikonsernet eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet. Overskuddet går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

Lerum er en landsdekkende leverandør av saft, syltetøy og jus

I 1905 bygde Kari og Nils H. Lerum seg hus på Sørheim i Luster. De startet landhandel i kjelleretasjen, og tok i mot bær for videresending med båt til Bergen. En sommerdag i 1907 sto det igjen noen stamper med bær på kaien og Kari og Nils fikk da idéen om å lage saft av bærene. Nå er bedriften lokalisert i Sogndal og produserer et mangfold av husholdningsprodukter men er fortsatt mest kjent for saft og syltetøy.

Det finnes knapt ett norsk hjem uten et eller annet produkt fra Mills i kjøleskapet 
Mills har produsert førsteklasses næringsmidler i over 115 år. På slutten av 1800-tallet, i en nedlagt såpefabrikk på Grünerløkka, grunnlegger odelsgutten K. K. Heje sammen med ingeniør J. A. Mørch, det første vi kjenner av Mills DA. Den gang het selskapet Agra Margarinfabrik, og produserte som navnet tilsier, margarin til det norske folk. Senere er Mills blitt kjent for en rekke andre produkter som Majones, Kaviar osv. 

Nidar er den største leverandøren av godterier i det norske markedet

I over hundre år har Nidar bydd på små og store godterigleder til det norske folk. I dag er de den største leverandøren av godterier i det norske markedet. De lager alle typer godterier, blant annet sjokolade, seigmenn, gelégodteri, karameller, lakrisbåter, konfekt, marsipan og pastiller. Blant de mest kjente merkevarene er Stratos, Laban, Smash!, Troika, Crispo, Doc’ Halslinser, Bocca og Bamsemums.

Stabburet er en av de ledende matvareleverandørene i Norge

Det var Gunnar Nilsen som i 1943 etablerte Stabburet i Fredrikstad. Fra en vanlig kolonialhandel har bedriften utviklet seg til å bli en stor norsk matvareprodusent med mange kjente merkevarer, bl.a. Grandiosa, Norges mest spiste pizza. I perioden 1980 til 2011 ble det solgt ca. 370 millioner Grandiosapizzaer. I tillegg til frossenpizza produserer Stabburet merkevarer som Nora syltetøy, saft og grønnsaker, Stabburmakrell, Nugatti, Fun Light og Idun.

Sandanger produserer velsmakende fiskeprodukter
Sandanger er en av Norges største fiskematprodusenter. Sunnmøre er deres merkenavn og har sin opprinnelse fra landsdelen med samme ordlyd. Opprinnelsen var en landhandel og et gårdsbruk der det ble produsert kjøtt- og fiskehermetikk. I 1948 valgte bedriften å utvide produksjonen til også å omfatte annen fiskemat. Senere, på 1970-tallet gikk bedriften over til kun å konsentrere seg om fiskeprodukter.

Sætre – mer enn 100 år med kjeksproduksjon!

Nordmenn spiser ti millioner kilo kjeks i året. Det tilsvarer 2,2 kg kjeks per innbygger. Sætres energiske hane har etablert seg som et av landets mest kjente og tradisjonsbundne merkevarer. Med hanen i spissen har Sætre vært forbundet med kjeks i snart 130 år.

TINE produserer noen av de mest tradisjonsrike og kjente meierivarene i Norge
TINE er en moderne matprodusent med  150 års historie. Kjernevirksomheten er produksjon og salg av melk, ost og andre meieriprodukter. TINE SA har 5600 ansatte og eies av mer enn 12 000 melkeprodusenter.

TORO er et av Norges mest kjente merkenavn

«TORO» betyr okse på spansk og ble første gang brukt på buljongterninger i 1946. Varemerket TORO er i dag en av Norges mest kjente merkevarer. I TOROs portefølje fins det rundt 750 produkter fordelt på mange forskjellige varegrupper. I dag produseres det årlig mer enn 140 millioner pakker med TORO-produkter, og hvert år slippes bortimot 50 nye produkter ut på markedet.