Autobiography Of A Flea Wiki Solicited Application Letter For Teaching Federialist Papers Essay Free Help With Solve Algebra Word Problems

Servicegrossistene AS

Servicegrossistene AS er en landsdekkende fullsortimentsgrossist som består av 21 selvstendige grossister hvor Eurosupply AS er en av disse. Servicegrossistenes medlemmer er selvstendige virksomheter som samarbeider på ulike områder for å gi deg effektive rutiner, stabil distribusjon og gode betingelser.

sg_logo

SG Maritime – All you need 24/7

EuroSupply AS er en del av nettverket SG Maritim som sikrer effektiv og stabil distribusjon langs hele norskekysten. SG Maritim ble etablert i 1999, og består av norske skipshandlere, alle med lang erfaring og tradisjoner innenfor skipshandler bransjen.

SGMAR
 

Gullfaks

Fra og med 1. Desember 2015 overtok Eurosupply leveransene av proviant til Gullfaks A, Gullfaks B og Gullfaks C. Samlet har plattformene kapasitet til ca 800 personer om bord. Dette innebærer betydelige leveranser for oss, vi takker Statoil for tilliten og ser frem til et godt og nært samarbeid.

Gullfaksfeltet er bygget ut med tre store produksjonsplattformer med betongunderstell. Gullfaks A-plattformen startet produksjonen 22. desember 1986, Gullfaks B den 29. februar 1988 og Gullfaks C den 4. november 1989.