How To Make A Nearpod Presentation New York Times Magazine Personal Essays For Medical School Program Manager Resume Ngo Being Friendly Essay Essay Advantages And Disadvantages Of Modern Technology Visit To The Park Essay

Servicegrossistene AS

Servicegrossistene AS er en landsdekkende fullsortimentsgrossist som består av 21 selvstendige grossister hvor Eurosupply AS er en av disse. Servicegrossistenes medlemmer er selvstendige virksomheter som samarbeider på ulike områder for å gi deg effektive rutiner, stabil distribusjon og gode betingelser.

sg_logo

SG Maritime – All you need 24/7

EuroSupply AS er en del av nettverket SG Maritim som sikrer effektiv og stabil distribusjon langs hele norskekysten. SG Maritim ble etablert i 1999, og består av norske skipshandlere, alle med lang erfaring og tradisjoner innenfor skipshandler bransjen.

SGMAR
 

Island Offshore AS forlenger avtale med Eurosupply / Servicegrossistene

Eurosupply har levert proviant til Island Offshore sine skip siden 2006. Leveringsavtalen er nå forlenget med opptil 3 år uten forutgående anbud, noe som vi tar som en veldig stor tillitserklæring. Avtalen er resultat av et langvarig og nært samarbeid preget av personlig service, uovertruffen leveringsgrad og evne til å levere kvalitetsvarer til gode betingelser.

Island Offshore driver en flåte på 25 skip, herunder forsyningsfartøy, ankerhåndteringsfartøy, subsea konstruksjonsfartøy og brønnintervensjonsfartøy.

Vi takker Island Offshore for tilliten og ser frem til et fortsatt godt samarbeid.