Inexperienced Bartender Cover Letters Jhu Essay Contest For High School Resume Writer For Hire Gb Research Proposal Outlines Example Descriptive Essay Example For High School

Servicegrossistene AS

Servicegrossistene AS er en landsdekkende fullsortimentsgrossist som består av 21 selvstendige grossister hvor Eurosupply AS er en av disse. Servicegrossistenes medlemmer er selvstendige virksomheter som samarbeider på ulike områder for å gi deg effektive rutiner, stabil distribusjon og gode betingelser.

sg_logo

SG Maritime – All you need 24/7

EuroSupply AS er en del av nettverket SG Maritim som sikrer effektiv og stabil distribusjon langs hele norskekysten. SG Maritim ble etablert i 1999, og består av norske skipshandlere, alle med lang erfaring og tradisjoner innenfor skipshandler bransjen.

SGMAR
 

Kontrakt med ESS Support Service AS

Eurosupply AS, som en del av Servicegrossistene, har vunnet kontrakten med ESS Support Service AS om levering av mat, drikke og hotell/kioskvarer til 18 oljeplattformer på norsk sokkel. Av disse skal Eurosupply levere til 4 plattformer som opereres ut fra Mongstad. Kontrakten, som har oppstart senest 1. mars 2019, har en samlet verdi på ca 400 millioner kroner over kontraktsperioden på 3 år. Eurosupply sin andel er ca. 75 millioner kroner.

Vi er sikre på at ESS Support Service vil oppleve en meget høy kvalitet på leveransene. Vi er rigget for krevende offshore- leveranser og vi skal med denne kontrakten vise at vi er Norges desidert beste Offshorepartner.

For ESS Support Service AS, en del av Compass Group, ble Servicegrossistene / Eurosupply et naturlig valg da tilbudet utpekte seg positivt både på pris og kvalitet. «Vi er trygge på at vi har gjort et riktig valg» sier Martin Bruun Larsen som er innkjøpsdirektør hos Nordic Compass Group, og legger til at kontrakten stiller store krav til leveransekvalitet, tilpasningsevne og produktmiks.

Vi takker for tilliten.