Northern Blotting Ppt Presentation Problem Solving Earn Money Best Autobiography For Kids Usm Mba Thesis Cover Letters For Music Jobs Applications

Servicegrossistene AS

Servicegrossistene AS er en landsdekkende fullsortimentsgrossist som består av 21 selvstendige grossister hvor Eurosupply AS er en av disse. Servicegrossistenes medlemmer er selvstendige virksomheter som samarbeider på ulike områder for å gi deg effektive rutiner, stabil distribusjon og gode betingelser.

sg_logo

SG Maritime – All you need 24/7

EuroSupply AS er en del av nettverket SG Maritim som sikrer effektiv og stabil distribusjon langs hele norskekysten. SG Maritim ble etablert i 1999, og består av norske skipshandlere, alle med lang erfaring og tradisjoner innenfor skipshandler bransjen.

SGMAR
 

Ny kontrakt med Wintershall

Eurosupply AS har inngått ny avtale om levering av proviant og tjenester til Wintershall Norge.

Wintershall Norge er en av de ledende operatørene på norsk sokkel og er operatør for Bragefeltet vest for Bergen. Brageplattformen er en integrert plattform med boligkvarter, reservemodul, prosessmoduler, boremoduler, brønn og manifoldområder. Boligkvarteret har en kapasitet på opptil 130 personer.

Kriteriene for tildelingen har vært høy leveringspresisjon, gode produkter og et nært og gjensidig samarbeid om kontinuerlige forbedringer.

Vi takker Wintershall for den tilliten de har vist oss.