Salg av teknisk utstyr til den maritime næringen har hatt stor vekst de siste årene, og spesielt i Grenlandsområdet. Vi ønsker derfor å styrke vår avdeling i Porsgrunn. Vår tekniske avdeling tilbyr alt fra forbruksmateriell til spesialprodukter. Hovedlageret er i Bergen, men salget er også i stor grad basert på produkter som vi skaffer til veie på vegne av kundene. Jobben innebærer utarbeidelse av tilbud, ordrebehandling, innkjøp og oppfølging av leveranser.

Les mer og søk her

Fornyet samarbeid med ESS Compass Group for offshore-leveranser

27. mars, 2024

Eurosupply og Servicegrossistene er stolte over å kunngjøre fornyelsen og utvidelsen av samarbeidet med ESS Compass Group, en av de største operatørene innen offshore catering i Norge. Denne avtalen forsterker kjedens posisjon i offshore-markedet.

For Eurosupply vil dette innebære at vi skal fortsette å levere proviant til 4 av ESS rigger de neste to årene, med mulighet for ytterligere to år.

Dette innebærer en betydelig forpliktelse fra begge parter og vitner om et sterkt og tillitsfullt forhold som har blitt bygget opp over de siste seks årene. Alle parter, inkludert kjøkkensjefene på riggene har uttrykt stor tilfredshet med samarbeidet. Denne positive tilbakemeldingen bekrefter kvaliteten på tjenestene som leveres.

Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med ESS for å bidra til ytterligere suksess og velvære for de som arbeider offshore.