Earliest Impressions Jane Addams Summary Ideas Classification Essay Drivers Being An International Student Essay Importance Of English Language Short Essay Essay Spm Describe How Are You Going To Achieve Your Ambition Yeast Powerpoint Presentation

Servicegrossistene AS

Servicegrossistene AS er en landsdekkende fullsortimentsgrossist som består av 21 selvstendige grossister hvor Eurosupply AS er en av disse. Servicegrossistenes medlemmer er selvstendige virksomheter som samarbeider på ulike områder for å gi deg effektive rutiner, stabil distribusjon og gode betingelser.

sg_logo

SG Maritime – All you need 24/7

EuroSupply AS er en del av nettverket SG Maritim som sikrer effektiv og stabil distribusjon langs hele norskekysten. SG Maritim ble etablert i 1999, og består av norske skipshandlere, alle med lang erfaring og tradisjoner innenfor skipshandler bransjen.

SGMAR
Eurosupply AS | Skipshandel
16534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16534,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_370,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

SKIPSHANDEL

Vi tilbyr våre kunder brukervennlige dataløsninger som web-bestilling, e-fakturering og skreddersydde innkjøpsplaner. Ved hjelp av moderne lagerstyringssystemer, herunder «pick by voice» teknologi, sikres pålitelige og nøyaktige leveranser. Vi har vår egen bilpark som sikrer ubrutte leveringskjeder av frys og kjølevarer fra leverandør til sluttkunde.

PROVIANT

På våre transittlagre i Bergen og Haugesund har vi til enhver tid et stort utvalg av proviant og non-food artikler. Gjennom våre utvalgte leverandører kan vi tilby varer av høyeste kvalitet innen frukt og grønt, kjøtt og fisk meieriprodukter osv.

BONDED

Fra vårt tax-free lager kan vi tilby øl, vin sprit, sigaretter, snus, konfekt, andre avgiftsfrie produkter samt et stort utvalg av gaveartikler til svært gunstige priser.

SPRIT OG VIN

SØTSAKER OG SJOKOLADE

TOALETTSAKER

ØL OG SOFTDRINKS

PARFYME

HÅR OG KROPP

MINERALVANN

SKJØNNHETSPRODUKTER

GAVEARTIKLER

TOBAKK

CABIN

Vi leverer cabin-artikler fra markedets ledende produsenter. Alt fra såpe til sengetøy og bysseutstyr er tilgjengelig i et bredt utvalg.

VASKEMIDLER

PAPIR

BYSSEUTSTYR

RENGJØRINGSUTSTYR

TJENESTER

Eurosupply strekker seg alltid langt for å yte det lille ekstra for å sikre en korrekt og problemfri leveranse. Vi har gode rutiner i alle ledd, fra ordre til leveranse og vi arbeider i henhold til alle nasjonale standarder som gjelder for næringen.

LOGISTIKK / TRANSPORT

KUNDESTØTTE

ORDEHÅNDTERING

NOTAT: denne skal vises kun på desktop (se col options)

NOTAT: denne skal vises på alle flater unntatt desktop (se col options)