Salg av teknisk utstyr til den maritime næringen har hatt stor vekst de siste årene, og spesielt i Grenlandsområdet. Vi ønsker derfor å styrke vår avdeling i Porsgrunn. Vår tekniske avdeling tilbyr alt fra forbruksmateriell til spesialprodukter. Hovedlageret er i Bergen, men salget er også i stor grad basert på produkter som vi skaffer til veie på vegne av kundene. Jobben innebærer utarbeidelse av tilbud, ordrebehandling, innkjøp og oppfølging av leveranser.

Les mer og søk her

LNS Spitsbergen - Eurosupply Ship Chandler AS blir Eurosupply Spitsbergen AS

7. mars, 2024

I februar overtok Eurosupply LNS Spitsbergen sine aksjer i selskapet og endret navnet til Eurosupply Spitsbergen AS. Selskapet er nå blitt en del av Servicegrossistene, en av Norges største grossistkjeder i storhusholdningsmarkedet som består av 14 lokalt forankrede grossister.

Med sin beliggenhet langt nord for fastlandet, vil Eurosupply Spitsbergen spille en nøkkelrolle i å forsyne serveringssteder, hoteller, og ikke minst maritime operasjoner i regionen.

Vi har allerede tatt i bruk vår første elektriske varebil på Spitsbergen, et tiltak som ikke bare reflekterer selskapets engasjement for bærekraft, men også dets tilpasningsevne til unike og utfordrende driftsmiljøer.